Igra neigrana – prvi roman Milice Vasović

Knjiga koju će autorka Milica Vasović uskoro predstaviti nosi naziv Igra neigrana. Ova igra, koju ona želi da zajedno odigrate sa njom je dramska poezija i u pitanju je njen prvi roman.

“Pisala sam ga oko godinu dana. Vodila sam svoju junakinju, odnosno sebe posto je roman u prvom licu uvek sa sobom. U restorane, hotele, putovanja i tu pravila beleške za kasnije. Iskreno se nadam da će do svakog doći barem jedna stranica ispisana, jer sam se vodila time da pišem situacije u kojima se svaka ženska ili muška osoba našla.”

Ljubav, patnja, raskid…u osnovi su knjige. Ali kad uđete u roman videćete tranziciju jednog odnosa ljubavnog para. Od početnog zanosa do sunovrata i ponovnog nadanja. Sve vreme imaćete utisak da vas boli to njeno davanje njemu, i kritikovaćete je zbog toga. A kroz dalje putovanje sve više ćete biti nežni prema njoj, kako vam bude davala sve više sebe. Daće vam činjenice na papiru o mnogim odnosima  koje su za generaciju kojoj junakinja pripada vrlo škakljive.

Knjiga je inspirisana svakodnevnim životom dvoje ljudi koji se bore sa svakodnevicom. Tematika je ljubavna, ali kako autorka ističe to je sporedna tema, glavna tema je život junakinje i njena borba sa samom sobom. Sadržaj knjige će vas odvesti u Bluz, Blud i Bog. I u svakom delu moći ćete da pronađete sebe zajedno sa njom.

Instagram Milica Vasović: https://instagram.com/vasovicmilica

Vitraž

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/vitrazmagazin/

Facebook: https://www.facebook.com/vitraz.net/