HVOB – elektronski duo konačno u Beogradu!

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) će nakon brojnih  sjajnih koncerata širom planete, od Los Anđelesa do Bangalora, konačno posetiti Beograd 6. oktobra, u kolaboraciji Terminal festivala i kluba Drugstore.

HVOB čine Ana Miler (vokal i klavijature) i Pol Volner (koproducent), dajući bendu dušu i formu, karakteristični HVOB zvuk, koji i dalje istražuju i rizikuju, ne gubeći poštovaoce i kvalitet. HVOB se etablirao na međunarodnoj muzičkoj sceni svojim izdanjima, ali i kao live-act bend, i ne tako davno dobili su laskavu titulu najboljeg od čuvenog nemačkog magazina De:Bug.

Nastupali su na kultnom Burning Man-u, objavili su mikseve za Cercle, BBC Essential, Boiler Room, dok je njihova plejlista deo stalne postavke muzeja Tate Modern u Londonu.

Nakon četiri studijska i jednog live albuma, objavili su šesti pod nazivom ’’TOO“ 2022. godine, koji je pratila uspešna svetska turneja.

“Hold Your Horses”,”Let’s Keep This Quiet”,”Fog Machine,”The Anxiety to Please”, “Azrael”, “Ghost”, “Attention”,“Capture Casa”, “Dogs” samo su neki od mnogobrojnih hitova benda.

Early bird ulaznice po ceni od 1590,00 dinara možete poručiti na linku: https://tickets.rs/event/hvob_7843

Za više informacija pratite:

Facebook: https://www.facebook.com/terminalfest/

Instagram: https://www.instagram.com/terminalfest/